O meni

“Našla sem novo vedrino, novo zrelost… 
 Nisem se počutila ne boljša ne močnejša od drugih,
vendar mi ni bilo nič več pomembno,
ali me ljudje ljubijo ali ne –
pomembnejše je bilo, da sem jaz ljubila njih.
Takšno občutenje ti popolnoma obrne življenje;
Življenje postane dajanje.”

Lahko bi rekla, da je bila usoda. Prebirala sem časopis in naletela na naslov: »Novo v Sloveniji, akupunktura brez iglic, organiziramo šolanje«. Dobila sem »kurjo polt«, streslo me je, kot bi me strela zadela, odneslo me je k telefonu in  takoj sem se prijavila, ne da bi razmišljala… Tako se je začela moja, čisto nova pot v življenju in v njej sem se zares našla.

Zaključila sem dve šolanji o akupunkturni masaži brez iglic in sicer leta 2002 pri Gerhardu Jeggerju, kateremu sem zelo hvaležna, da je pripeljal to terapijo v Slovenijo in nato še isto leto na Akademiji v Hayenu, mednarodno priznano akupunkturno masažo brez iglic po Penzelu.

2003 sem ustanovila svoje podjetje in začela dajati ljudem, kar sem se naučila. Ker pa zame znanja ni nikoli dovolj, sem se še dodatno izobraževala na področju refleksoterapije in klasične masaže,  opravila tečaj pri Domančiču – bioterapija.

2005 sem končala šolanje za bownovo terapevtko, ki je prineslo nov polet v mojem delu, saj je prečudovita terapija in jo z veseljem izvajam.

2010 sem končala štiriletno šolanje (znanja s področja medicine, kitajske medicine, ajurveda) pri Marjanu Ogorevcu in postala bioenergoterapevtka.

Verjamem, da to še ni vse in da obstaja še mnogo vedenj, ki se jih bom z veseljem naučila, z namenom podajati znanje ljudem, potrebnim pomoči.